PostNL verzendlabel

Wanneer je regelmatig pakketjes of post verstuurd met PostNL kan het handig zijn om gebruik te maken van een PostNL verzendlabels. Bij EM Labels koop je gemakkelijk verzendlabels voor het versturen van post met PostNL
EM Labels

PostNL labels

We verkopen hoge kwaliteit labels om je post te versturen met PostNL. Op onze labels print je gemakkelijk met diverse labelprinters van bijvoorbeeld Toshiba, Zebra en Sato alle belangrijke gegevens op het label. Op het label staat de naam, het adres, het trackingnummer en andere benodigde info. Met PostNL labels bespaar je tijd en weet je zeker dat alle informatie gewenst door PostNL op het label staat.

PostNL verzendlabel formaat

Wij produceren zelf onze eigen labels voor PostNL. Onze labels hebben de afmeting 102 x152 mm en zijn hiermee groot genoeg voor alle informatie die op het PostNL label hoort.  Op zoek naar een andere maat voor een specifieke printer? Doordat we zelf onze labels produceren zijn we ook in staat om maatwerk te leveren en andere maten te maken. Neem contact op voor maatwerk.

Thermisch papier van hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit papier uit Europa. Onze PostNL labels zijn van thermisch papier. Dit houdt in dat de labels gebruik maken van warmte en geen inkt nodig hebben. De tekst op het label zal altijd goed zichtbaar zijn ook bij lange ritten tijdens het vervoer door PostNL.

Pakketten en post versturen met PostNL

Pakketten en post versturen met PostNL

PostNL is één van de meest bekende postbedrijven in Nederland. Als je regelmatig post verstuurd met de partij dan wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Met een eigen labelprinter en eigen verzendlabels maakt je het werk veel makkelijker.

PostNL verzendlabels bestellen bij EM labels

PostNL verzendlabels bestellen bij EM labels

Bestel je PostNL verzendlabel bij EM Labels.

  • Scherpe prijzen: Labels tegen concurrerende prijzen.
  • Hoge kwaliteit: Wij produceren labels van Europese kwaliteit.
  • Kleine bestellingen: Bestelling mogelijk vanaf 4 rollen.
  • Maatwerk: Maatwerk mogelijk door eigen productie.

PostNL verzendlabel kopen

Ook onze PostNL labels uitproberen? Bestel gemakkelijk en snel je PostNL labels bij EM Labels. Natuurlijk mag je onze producten ook eerst uitproberen? Neem contact met ons op voor een testpakket of proefrol.

Neem contact met ons op