EM Labels

Verzendlabels en etiketten bestellen

Verzendlabels bestellen? Wij produceren en verkopen een ruim assortiment verzendlabels en etiketten geschikt voor verzending met post, pakketdienst of palletvervoerder. Onze verzendlabels kunnen gebruikt worden voor verzending met alle bekende postbezorgers. Bekijk ons aanbod labels en etiketten. Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Wat is een verzendlabel?

Een verzendlabel is een thermisch etiket waar een barcode op geprint wordt. Hierop staat alle informatie die een postbedrijf nodig heeft om jouw producten te versturen naar je klant. Verzendlabels worden gebruikt voor alle verschillende soorten pakketten van brievenbuspakketjes tot pakketten en pallets.

Waarom heb ik een verzendlabel nodig?

Als je producten verkoopt of regelmatig post verstuurd komen verzendlabels goed van pas. Op het verzendlabel staat alle informatie die nodig is om een pakket te versturen denk aan: naam, adres, trackingnummer en meer.

Door gebruik te maken van labels bespaar je tijd omdat alle belangrijke gegevens aanwezig zijn. Je hoeft dus niet alle informatie op te schrijven. Omdat de etiketten automatisch geprint worden vanuit je verzendingsoftware is er ook minder ruimte voor menselijke fouten.

Verzendetiketten van hoge kwaliteit uit eigen productie

Wij produceren onze eigen verzendetiketten met eigen machines. Wij werken enkel met de beste producten zodat jij verzekerd kunt zijn van hoge kwaliteit. Ben je niet tevreden over onze labels? Dan ontvang je natuurlijk je geld terug.  

Blanco etiketten op rol

Bij EM Labels bestel je gemakkelijk en snel blanco etiketten op rol. Deze rollen passen in de bekende labelprinters en zo kun je gemakkelijk alle benodigde gegevens op de stickers drukken. Makkelijk in gebruik. Naast standaard etiketten leveren we ook dymo compatible etiketten.  Op zoek naar dymo etiketten?

Zelfklevend etiket

Onze etiketten zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van sterke lijm. Zo zijn de etiketten zelfklevend voor een lange tijd. Ook bij verschuiven en opstapelen van de pakketten zullen de etiketten niet losraken.

Waterbestendige etiketten

Onze etiketten zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen slijtage en water. Met hoge kwaliteit inkt zal de tekst voor lange tijd op het etiket blijven. Ideaal voor versturen van pakketten en brieven, ook op de fiets en met slecht weer.

Verzendlabels geschikt voor alle bekende labelprinters

Onze verzendlabels passen in de meeste labelprinters van bekende merken. Voor labelprinters van Toshiba, Zebra en Sato kun je onze labels bestellen. Heb je een andere labelprinter en ben je benieuwd of onze labels geschikt zijn? Neem contact met ons op.

Verzendlabels voor alle bekende postbedrijven

Al onze labels kunnen gebruikt worden voor bezorging met alle bekende postbedrijven. Doordat de labels relatief groot zijn kun je alle belangrijke informatie hierop kwijt.

Bestel je verzendetiketten bij EM Labels

Vanuit onze vestiging aan De Slof in Dongen produceren we alle producten in eigen huis. Door deze eigen productielijn zijn we flexibel en in staat om maatwerk te leveren. Persoonlijke aandacht voor elke klant, zodat jij onbezorgd kan labellen, daar doen we het voor.

Verzendlabels voor scherpe prijzen

Omdat we alles zelf in huis hebben zijn we in staat om onze producten te leveren voor scherpe prijzen. En hoe meer je besteld hoe hoger de korting wordt. Zo kun je bij ons al terecht voor verzendetiketten vanaf €2,90 per rol.

Bestellingen mogelijk vanaf 4 rollen

Bij veel bedrijven moet je minimaal 12 rollen afnemen, voor een ‘kleinere’ onderneming is dit vaak niet nodig. Daarom kun je bij ons al bestellingen plaatsen vanaf 4 rollen. Dit maakt het ook gemakkelijk om onze producten zelf eens uit te proberen.

Maatwerk mogelijk

Ben je op zoek naar een speciale maat of heb je speciale wensen? Wij hebben onze eigen productiemachines, hierdoor zijn we in staat om maatwerk te leveren.