EM Labels – Vakwerk en passie uit Dongen

EM Labels pakt het graag persoonlijk aan!
EM Labels

Erwin en Menno zijn EM Labels. Wij zijn twee ambitieuze broers uit Dongen die samen besloten onze passie voor het produceren van etiketten en labels te bundelen. We namen deze tak van sport over van onze vader. Met een frisse wind en nieuwe investeringen zijn wij klaar voor de toekomst!

Vanuit onze vestiging aan De Slof in Dongen produceren we alle producten in eigen huis. Door deze eigen productielijn zijn we flexibel en in staat om maatwerk te leveren. Persoonlijke aandacht voor elke klant, zodat jij onbezorgd kan labellen, daar doen we het voor.

EM Labels staat voor:

Betrouwbare kwaliteitAfspraak is afspraak, een stabiel netwerk en werken met bewezen Europese materialen zorgen voor kwaliteit waar je op kunt bouwen.

Snelle leveringOns distributienetwerk is stevig en stabiel. Wij werken samen met alle grote post en koeriersdiensten zoals PostNL, DHL en Claassen Transport.

Service en maatwerkWij begrijpen dat elke verpakking anders is. Daarom kan het voorkomen dat je speciale wensen heeft met betrekking tot afmetingen of aantallen. Dergelijk maatwerk is bij ons vaak mogelijk. Bel ons, dan komen we samen tot de juiste oplossing.

EM Labels kijkt vooruit!

EM Labels kijkt vooruit!

Om te blijven innoveren volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo blijven we in staat je te helpen met al jouw vragen en wensen. Onze visie door onze productie in eigen huis zijn we volledig onafhankelijk en kunnen we flexibel, snel en goed leveren.

Bekijk

Wat onze klanten vertellen

Onze etiketten worden dagelijks gebruikt door onze tevreden klanten. Benieuwd naar hun mening?

Bestelling geplaatst en naar tevredenheid ontvangen. Voldoende overzichtelijk aanbod op de website en snel geleverd. Zeer tevreden met de kwaliteit van de bestelde producten. De website krijgt van mij een positieve aanbeveling! Bedankt EM Labels

Stefan van der Korput

Voor de eerste keer besteld bij EM-Labels. Aan de telefoon ben ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De etiketten zijn van goede kwaliteit en plakken uitstekend. Kom zeker terug bij jullie. Top!!

Inge de Bresser

Ben zeer tevreden!

Test 4

Ai, dat kon beter

Test 3
Duurzaam ondernemen? Natuurlijk!

Duurzaam ondernemen? Natuurlijk!

Uiteraard werken wij met oog voor het milieu. Dit uit zich in een CO2 neutrale productie, correcte wijze van afvalscheiding en een goede samenwerking met milieubewust opererende leveranciers. Ons pand is uitgerust met zonnepanelen, we gebruiken LED-verlichting en gaan zorgvuldig om met onze materialen, om verspilling te voorkomen. Alle beetjes helpen, daar doen wij graag aan mee!
Neem contact met ons op