Dymo etiketten

Op zoek naar Dymo etiketten? Dan ben je bij EM Labels aan het juiste adres. Wij verkopen diverse maten compatibele etiketten, geschikt voor jouw Dymo printer.
EM Labels

Dymo verzendlabel

Wij verkopen verzendlabels voor Dymo printers. Natuurlijk met de benodigde barcode aan de achterkant. Dymo verzendlabels zijn de ideaal voor het versturen van post en pakketten, alle benodigde informatie staat direct op het label vermeld. Dit scheelt een hoop tijd.

Hoge kwaliteit thermisch papier

Onze labels beschikken over direct thermisch papier. Thermisch papier maakt gebruik van warmte om de juiste tekst te af te drukken op jouw label. Direct thermische etiketten hebben een toplaag die reageert op verwarming van de printkop van de printer. Dit betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van inkt.

Onze labels zijn van hoge kwaliteit en zullen hun bedrukking behouden. Ook bij schuiven of beschadiging door water.

Uitgerust met de juiste barcode

Dymo labelprinters werken met een barcode aan de achterkant van de labels. Onze labels zijn uitgerust met deze barcodes en werken daarom perfect met alle Dymo printers.

Naast het Dymo printers zijn onze Dymo compatibel stickers ook geschikt voor meerdere printers van Seiko. Namelijk de SPL PRO, SPL 200, SPL 220, SPL 240, SPL 420 en de SPL 430.

Dymo compatible etiketten

Dymo compatible etiketten

Wij verkopen Dymo compatible etiketten, deze passen perfect in jouw Dymo labelwriter. Onze Dymo labels zijn van hoge kwaliteit maar dat voor een fractie van de prijs van een origineel label.

Waarom zou je een rol bestellen voor €20,00, als je al vanaf €0,95 cent per rol dezelfde kwaliteit kunt verwachten? Wij staan achter de kwaliteit van onze labels.

Dymo

Dymo

Dymo is al 60 jaar een toonaangevend merk op het gebied van labelen. Met een compleet assortiment van kantoor tot warenhuis en zelfs voor thuisgebruik. Bij Dymo staat efficiëntie bovenaan, of het nu gaat om organiseren of grote hoeveelheden pakketten verzenden. Het gebruik van de artikelen versneld jouw werkzaamheden.

Dymo labelprinters

Dymo labelprinters

Eén van de meest bekende labelwriters is de Dymo 450. Hier passen alle labels van Dymo in, behalve de 4XL labels. Alle labels in ons assortiment zijn geschikt voor deze printer. Onze labels zijn geschikt voor bijna alle labelprinters van Dymo van de 310 tot de 4XL. Hieronder een overzicht van de geschikte labelprinters. Op zoek naar labels voor de 550 of de 550 printer? Deze hebben we niet in ons assoriment.

 

Ons assortiment Dymo stickers
Kies voor EM Labels

Kies voor EM Labels

Bestel je Dymo etiketten bij EM Labels. Vanuit onze locatie in Dongen verkopen we en produceren we onze eigen labels met oog voor duurzaamheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Meer weten over ons?

Voordelen van bestellen bij EM Labels

Voordelen van bestellen bij EM Labels

  • Scherpe prijzen: Wij streven ernaar om onze labels aan te bieden tegen concurrerende prijzen. 
  • Hoge kwaliteit: Wij produceren labels van Europese kwaliteit. Hoog kwaliteit thermisch papier met goede lijm.
  • Bestellen mogelijk vanaf 4 rollen: Ook kleinere ondernemers kunnen bij ons terecht. Je kunt bij ons al een bestelling plaatsen vanaf 4 rollen.
  • Maatwerk mogelijkheden: Wij hebben onze eigen machines, hierdoor kunnen we maatwerk leveren. Op zoek naar een specifieke maat? Geen enkel probleem.

Altijd een hoge voorraad

Wij hebben ten alle tijden een grote voorraad beschikbaar. Zo ben je altijd verzekerd van labels op het moment dat jij ze nodig hebt. Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Dymo etiketten bestellen

Ook onze Dymo etiketten uitproberen? Bestel gemakkelijk en snel je labels en etiketten bij EM Labels. Eerst onze producten testen? Neem contact met ons op en bestel een testpakket of proefrol.

Neem contact met ons op