Zebra labels

Op zoek naar Zebra labels? Dan ben je bij EM Labels aan het juiste adres. Wij verkopen etiketten uit eigen productie geschikt voor Zebra printers.
EM Labels

Zebra printer labels

We verkopen Zebra printer labels geschikt voor jouw zebra printer. Met Zebra etiketten verstuur je gemakkelijk en snel je post met ieder post bedrijf. Onze labels zijn compatible voor jouw zebra printer en maken hierdoor je werk makkelijker en efficiënt.

Labels uit eigen productie

Vanuit onze locatie in Dongen produceren we onze eigen labels. Hierdoor profiteer je van scherpe prijzen. Wij produceren labels voor Zebra printers in de maat 102x105 mm. Op zoek naar een andere maat? Doordat we onze eigen machines beheren zijn we in staat om maatwerk te leveren.

Hoge kwaliteit thermisch papier

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit thermisch papier. Thermisch papier maakt gebruik van warmte om de juiste tekst te af te drukken op jouw label. Direct thermische etiketten hebben een toplaag die reageert op verwarming van de printkop van de printer. Dit betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van inkt.

Al onze labels zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Ook bij lange ritten, verschuiving en waterschade.

Zebra etiketten

Zebra etiketten

Zebra is een toonaangevend merk op het gebied van (label)printers met eigen merk label rollen. Toch is het voor de printers van Zebra niet nodig om gebruik te maken van de labels van Zebra. Je kunt hier iedere rol labels in plaatsen met de juiste maat. Waarom zou je do hoofdprijs betalen voor een rol stickers? Bij ons bestel je al vanaf €3,30 per rol.

Zebra labels bestellen bij EM Labels

Zebra labels bestellen bij EM Labels

Bestel je Zebra etiketten bij EM Labels.

  • Scherpe prijzen: Labels tegen concurrerende prijzen.
  • Hoge kwaliteit: Wij produceren labels van Europese kwaliteit.
  • Kleine bestellingen: Bestelling mogelijk vanaf 4 rollen.
  • Maatwerk: Maatwerk mogelijk door eigen productie.

Zebra labels kopen?

Ook onze Zebra labels uitproberen? Bestel gemakkelijk en snel je labels en etiketten bij EM Labels. Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Liever eerst onze producten testen? Neem contact met ons op en bestel een testpakket of proefrol.

Neem contact met ons op