Bpost verzendlabel

Bij EM Labels kun je gemakkelijk bpost verzendlabels kopen die compatibel zijn met alle bekende labelprinters, zoals Toshiba. Het gebruik van verzendlabels brengt veel gemak met zich mee bij het verzenden van pakketten.
EM Labels

Bpost verzendetiket van hoge kwaliteit

Onze verzendlabels zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig thermisch papier en voorzien van een sterke belijming. Dit garandeert dat de labels stevig op je pakketten blijven zitten, zelfs tijdens het transport. Je kunt erop vertrouwen dat je pakketten veilig en goed geëtiketteerd worden met onze betrouwbare verzendlabels van 102 mm x 152 mm.

Op dit formaat labels kun je gemakkelijk alle benodigde informatie kwijt om een pakket of brief te versturen met Bpost.

Eigen productie van verzendlabels

Eigen productie van verzendlabels

Bij EM Labels hebben we onze eigen productiefaciliteit in Dongen. Door deze verticale integratie kunnen we scherpe prijzen hanteren en tegelijkertijd hoge kwaliteit garanderen. Bovendien bieden we maatwerkopties aan, zodat je labels kunt laten maken die precies aan jouw wensen voldoen.

Bestellingen mogelijk vanaf 4 rollen

Bestellingen mogelijk vanaf 4 rollen

We begrijpen dat zowel kleine als grote bedrijven behoefte hebben aan verzendlabels. Daarom kun je bij ons al bestellen vanaf 4 rollen. Of je nu een startend bedrijf bent dat net begint met verzenden of een gevestigde onderneming met grote volumes, wij hebben de juiste oplossing voor jouw labelbehoeften.

Bpost verzendlabel kopen

Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze verzendlabels. Bestel vandaag nog je Bpost verzendlabels bij EM Labels en optimaliseer je verzendproces. Voor meer informatie of om een proefpakket te bestellen, neem contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij al je labelbehoeften en streven ernaar om jou de beste oplossingen te bieden.

Neem contact met ons op