EM Labels

Compatible etiketten – Dymo en Zebra

Op zoek naar etiketten voor een speciale printer? Wij verkopen compatible verzendetiketten voor de bekende merken Dymo en Zebra. Zo kun je met je vertrouwde printer gewoon verzendetiketten blijven afdrukken. Etiketten bestellen? Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Filter

opties

Formaat

Aantal per rol

Materiaal

Kleur

Belijming

Kern

Wikkeling

Perforatie

Dymo etiketten

Op zoek naar Dymo etiketten? Wij verkopen officiele Dymo etiketten speciaal voor Dymo printers. Deze Dymo labels zijn voorzien van de benodigde barcode op de achterkant.

Wij verkopen Dymo etiketten in drie verschillende maten geschikt voor diverse labelprinters.

Bij ons bestel je Dymo etiketten voor een scherpe prijs. Daarnaast kun je al bestellen vanaf 4 rollen.

Zebra etiketten

Op zoek naar etiketten voor een Zebra printer? Bij EM Labels verkopen we compatible Zebra labels van hoge kwaliteit. Wij produceren onze eigen labels op de juiste maten voor een Zebra printer. Hierdoor zijn we in staat om voor scherpe prijzen te leveren.

We hebben altijd een hoge voorraad, hierdoor is je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Thermische Zebra etiketten

We verkopen thermische etiketten compatible voor Zebra. Dit houdt in dat je geen inkt nodig hebt om gebruik te maken van de etiketten. De etiketten zijn van hoge kwaliteit waardoor de inkt goed blijft zitten. Ook als pakketten de hele dag over elkaar schuiven in de bezorg bus.

Zebra is geschikt voor alle bekende postbedrijven

Je kunt Zebra labels zonder enig probleem gebruiken voor alle bekende postbedrijven zoals: PostNL, DHL, DPD, GLS en meer. Twijfel je of de etiketten die je wilt bestellen passen bij jou wensen? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag met je aankoop.

Bestel je verzendetiketten bij EM Labels

Vanuit onze vestiging aan De Slof in Dongen produceren we alle producten in eigen huis. Door deze eigen productielijn zijn we flexibel en in staat om maatwerk te leveren. Persoonlijke aandacht voor elke klant, zodat jij onbezorgd kan labelen, daar doen we het voor.

Dymo etiketten bestellen?

Bij ons bestel je Dymo etiketten voor een scherpe prijs. Daarnaast kun je al bestellen vanaf 4 rollen. Wij verkopen de officiele Dymo rollen, zo ben je verzekerd van de juiste kwaliteit. En dat al vanaf €0,95 per rol.

Zebra etiketten bestellen?

Bestel gemakkelijk en snel je Zebra etiketten al vanaf €3,30 per rol, ook al mogelijk vanaf 4 rollen. Onze etiketten komen uit onze eigen productie. Niet goed, geld terug.