GLS labels

Als je op zoek bent naar betrouwbare en kwalitatieve GLS-labels, hoef je niet verder te zoeken dan EM Labels. EM Labels is een toonaangevende producent en verkoper van blanco verzendetiketten van hoge kwaliteit, die perfect zijn voor het verzenden van post via GLS.
EM Labels

GLS verzendlabels van hoge kwaliteit

De GLS labels van EM Labels zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stevigheid garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat onze labels bestand zijn tegen de uitdagingen van het verzendproces. Ze zijn ontworpen om te weerstaan aan ruwe behandeling, schokken en mogelijke scheuren, zodat jouw labels leesbaar en onbeschadigd blijven tijdens het transport.

Een ander voordeel van de GLS labels is de veelzijdigheid ervan. Ze zijn compatibel met verschillende thermische printers, zodat je moeiteloos professionele en scherpe afdrukken kunt maken. Bovendien zijn de labels gemakkelijk te gebruiken en hebben ze een uitstekende kleefkracht, zodat ze stevig op de verpakking blijven zitten zonder risico op losraken of beschadiging.

GLS labels uit eigen productie

GLS labels uit eigen productie

Wij produceren onze eigen labels in onze productiefaciliteit in Dongen. Door onze eigen labels te produceren kunnen we kwaliteit garanderen en maatwerk aanbieden. We behouden uitstekende relaties met onze papierleverancier waardoor we scherpe prijzen kunnen aanhouden.

Kies voor EM Labels

Kies voor EM Labels

Bestel je GLS verzendlabels bij EM Labels.

  • Scherpe prijzen: Labels tegen concurrerende prijzen.
  • Hoge kwaliteit: Wij produceren labels van Europese kwaliteit.
  • Kleine bestellingen: Bestelling mogelijk vanaf 4 rollen.
  • Maatwerk: Maatwerk mogelijk door eigen productie.

GLS Labels kopen

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige GLS-labels voor het verzenden van post, is EM Labels de beste keuze. Onze blanco verzendetiketten, vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, zorgen ervoor dat jouw post veilig en efficiënt wordt afgeleverd. Neem contact op met EM Labels en ontdek de mogelijkheden om jouw verzendproces naar een hoger niveau te tillen.

Bestellingen zijn al mogelijk vanaf vier rollen. Wil je liever eerst het product uitproberen. Neem contact op voor een proefpakket.

Neem contact met ons op