DHL verzendlabel

Wanneer je regelmatig post of pakketjes verstuurd met DHL kan het handig zijn om gebruik te maken van een DHL verzendlabel. Bij EM Labels koop je gemakkelijk verzendlabels voor het versturen met post met DHL.
EM Labels

Verzendlabel DHL

Bij EM Labels verkopen we kwalitatieve labels en etiketten om je post te versturen met DHL. Onze DHL labels zijn compatibel met de bekende merken labelprinters zoals, Zebra, Sato en Toshiba. Alle belangrijke en benodigde gegevens print je gemakkelijk op het label, denk aan: naam, adres en trackingnummer. Met onze verzendlabels weet je zeker dat je jouw post en pakketten kunt versturen met DHL.

DHL labels uit eigen productie

EM Labels produceert eigen labels met eigen machines op onze vestiging. Wij produceren verzendlabels van 102x152 mm. Dit is de meest gangbare maat voor verzendlabels. Ben je op zoek naar een andere maat? Vraag dan maatwerk aan.

Hoge kwaliteit DHL verzendlabels

Wij maken gebruik van hoogwaardig papier van Europese kwaliteit. Dit betekent dat onze DHL labels een lange rit in de verzendbus zonder enig probleem overleven. Als labels over elkaar schuiven, nat worden of andere vormen van slijtage meemaken zal het label blijven zitten. Ook is de inkt altijd goed zichtbaar. Onze verzendlabels zijn van thermisch papier, dit houdt in dat deze geprint worden zonder inkt namelijk op basis van hitte.

Verstuur jij post met DHL?

Verstuur jij post met DHL?

DHL is één van de bekende postbedrijven in Nederland. Verstuur je regelmatig post en pakketten? Maak dan je werk wat makkelijker met verzendlabels en een labelprinter. Je hoeft geen gegevens meer op te schrijven.

DHL Labels bestellen bij EM labels

DHL Labels bestellen bij EM labels

Bestel je DHL labels bij EM Labels en profiteer van:

  • Scherpe prijzen en stapelkorting.
  • Hoge kwaliteit belijming en papier.
  • Bestellen al vanaf 4 rollen.
  • Vandaag besteld, morgen op de post.

DHL verzendlabel kopen

Bestel onze DHL labels op rol gemakkelijk en snel. Wil je onze producten eerst uitproberen of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op