EM Labels

Bandenlabels en etiketten

Op zoek naar bandenlabels en etiketten? Wij verkopen speciale blanco stickers ontwikkeld om op autobanden te gebruiken. Bij EM Labels begrijpen we het belang van hoogwaardige bandenlabels die aan al deze criteria voldoen. Wij bieden een breed scala aan bandenlabels van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op autobanden. Onze labels hebben een uitstekende kleefkracht, zijn waterbestendig en gemakkelijk te verwijderen.Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Producten

Bandenetiketten
Bandenetiketten98 x 48 mm
€ 14,95
Bestel nu

Er zijn nog geen producten in deze categorie

Filter

opties

Formaat

Aantal per rol

Materiaal

Kleur

Belijming

Kern

Perforatie

Wikkeling

Wat is een bandenlabel?

Bij het beheren van autobanden is het belangrijk om ze op een georganiseerde en doeltreffende manier te kunnen identificeren. Bandenlabels spelen hierbij een cruciale rol. Ze bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing om banden te markeren, te categoriseren en belangrijke informatie te vermelden. Of je nu een professionele garage runt, een autodealer bent of gewoon je eigen banden wilt organiseren, bandenlabels zijn een onmisbaar hulpmiddel.

Een bandenlabel is speciaal ontworpen om stevig te hechten aan autobanden, zelfs onder verschillende weersomstandigheden en bij intensief gebruik. Ze zijn vervaardigd van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren, zodat de labels gedurende de levensduur van de banden intact blijven. De kleefkracht van bandenlabels is essentieel om ervoor te zorgen dat de labels stevig op hun plaats blijven zitten, zodat de informatie altijd gemakkelijk af te lezen is.

Gegevens op bandenlabels

Op een bandenlabel komt alle relevante informatie te staan die nodig is om de banden te koppelen aan de juiste persoon en auto.

  • De naam van de eigenaar
  • Telefoonnummer van de eigenaar
  • Het merk van de auto
  • Het kenteken van de auto
  • Gaat het om voorbanden of achterbanden
  • Is er een bandenspanningssensor?

Bandenetiketten van hoge kwaliteit uit eigen productie

Bij EM Labels geloven we in het leveren van bandenlabels van de hoogste kwaliteit, daarom produceren we al onze labels in eigen huis. Door onze eigen productielijn kunnen we volledige controle uitoefenen over het fabricageproces, van begin tot eind. Dit stelt ons in staat om de beste kwaliteit te garanderen en aan specifieke eisen en behoeften van onze klanten te voldoen. Ook kunnen we door ons eigen materiaal concurrerende prijzen bieden.

Door het hele productieproces in eigen hand te hebben, kunnen we flexibiliteit en maatwerk bieden aan onze klanten. Als je specifieke afmetingen, vormen of ontwerpen voor bandenlabels nodig hebt, kunnen we aan die vereisten voldoen. Onze machines zijn in staat om labels te produceren in vrijwel elke gewenste maat, zodat je de perfecte pasvorm krijgt voor jouw specifieke toepassing.

Blanco bandenetiketten geschikt voor printen en schrijven

Wij leveren enkel blanco bandenetiketten, natuurlijk kun je hierop schrijven maar nog makkelijker is het om te werken met een labelprinter. Door een labelprinter komen alle gegevens er juist op te staan. Heb je een labelprinter in een bepaald formaat wat wij niet leveren? Wij bieden ook de mogelijkheid voor maatwerk.

Kleefkracht van banden stickers

Bij het kiezen van bandenlabels is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en duurzaamheid ervan. Hoogwaardige bandenlabels zijn waterbestendig, zodat ze bestand zijn tegen vocht en niet vervagen of beschadigd raken. Bovendien moeten ze gemakkelijk te verwijderen zijn zonder lijmresten achter te laten, zodat je de labels indien nodig kunt vervangen of herpositioneren.

Onze stickers hebben een zeer hoge kleefkracht. Zo blijven ze lang zitten op het oppervlak ook met slijtage en gebruik. Daarnaast zijn onze etiketten waterbestending en niet scheurbaar. Hierdoor zijn ze makkelijk te verwijderen van de banden.

Bestel je bandenlabels bij EM Labels

Vanuit onze vestiging aan De Slof in Dongen produceren we alle producten in eigen huis. Door deze eigen productielijn zijn we flexibel en in staat om maatwerk te leveren. Persoonlijke aandacht voor elke klant, zodat jij onbezorgd kan labellen, daar doen we het voor. Kiezen voor EM Labels betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk. We zijn trots op onze eigen productiecapaciteit en de mogelijkheid om onze klanten te voorzien van bandenlabels die aan al hun specifieke eisen voldoen. Dus wanneer je op zoek bent naar bandenlabels van de beste kwaliteit, kun je vertrouwen op EM Labels als jouw betrouwbare partner.

Bandenlabels en andere etiketten voor scherpe prijzen

Omdat we alles zelf in huis hebben zijn we in staat om onze producten te leveren voor scherpe prijzen. En hoe meer je besteld hoe hoger de korting wordt. Zo kun je bij ons al terecht voor bandenlabels vanaf €14,95 per rol.

Bestel al vanaf 4 rollen

Bij ons kun je al bestellen vanaf 4 rollen. Bij veel bedrijven moet je minimaal 12 rollen afnemen, voor een ‘kleinere’ onderneming is dit vaak niet nodig.

Mogelijkheden voor maatwerk

Ben je op zoek naar een label van een specifieke maat? Geen probleem! Onze machines kunnen labels produceren in vrijwel iedere maat.